aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Της πήγε κόντρα και η τύχη

Πάφος: Της πήγε κόντρα και η τύχη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χάθηκε ένα παιχνίδι που το ήθελε πολύ, αλλά μία φάση στις καθυστερήσεις έφερε την ήττα για την Πάφος FC από την Ανόρθωση (0-1). Κρίμα, γιατί η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε ευκαιρίες, αλλά από ένα φάουλ γνώρισε την ήττα, η οποία την καθηλώνει στην πέμπτη θέση του β’ ομίλου με 22 βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα, όμως τους πήγε κόντρα και η τύχη. Προτού δεχθεί το γκολ, η παφιακή ομάδα είχε δύο σουτ στα δοκάρια της εστίας της Ανόρθωσης, με τους Νέμετς και Ανγκούλο, αλλά και άλλες δυο ή τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είναι γεγονός πως η ήττα ήρθε σε περίοδο που έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, όμως υπάρχουν άλλα εφτά παιχνίδια, οπότε το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανασυνταχθούν για τη συνέχεια. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες, καθώς είναι γνωστή και η στενότητα του ρόστερ.

Ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στο Παραλίμνι με την Ένωση στις 31 Μαρτίου, ενώ μετά οι γαλάζιοι θα φιλοξενήσουν τον Ερμή. Ο στόχος δεν είναι άλλος από του να κερδίσουν έξι βαθμούς για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι δύσκολη η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, όμως είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ