aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Συνειδητοποίησαν πως όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες

Πάφος: Συνειδητοποίησαν πως όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πρόσφατες πληροφορίες από την Πάφο, έκαναν λόγω πως οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας «σοβαρεύτηκαν» από ποδοσφαιρικής άποψης και συνειδητοποίησαν πως το «ράβε – ξήλωνε» και η καθυστέρηση της έναρξης και υλοποίησης του μετεγγραφικού σχεδιασμού για να πάρει μία τελική μορφή το ρόστερ είναι μια καταστροφική συνταγή.

Δεν τους παίρνει να τριτώσει το… κακό, να βιώσουν ξανά στο πετσί τους πώς είναι να μένεις εκτός στόχου από πολύ νωρίς και να αναγκάζεσαι να παλεύεις για την αποφυγή της διαβάθμισης.

Στο ποδόσφαιρο «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» και όταν με το καλό ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του πρωταθλήματος, στην Πάφος FC θα αρχίσουν να υλοποιούν μία-μία τις αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός κορμός θα παραμείνει στην ομάδα έτσι δεν θα χρειαστούν πολλές προσθαφαιρέσεις, καθότι υπάρχει αξιόλογο υλικό στο ρόστερ. Άλλοι είναι οι λόγοι που δεν πέτυχε φέτος η Πάφος και αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Πάντσεον, Άραγιουρι, Βάλακαρι, Αντωνίου, Πέτρου, Βα, Πανός, Βαλεριάνος, Λελιούχιν διαρρέει πως συνεχίζουν και στην νέα σεζόν, ενώ προσπάθεια δεν αποκλείεται να γίνει για να παραμείνει ο Μπεσάρα, αλλά και οι Λαφράντς, Ρούντκο που είναι δανεικοί. Θα γίνουν συζητήσεις και όσοι παίκτες δεν βρίσκονται στο πλάνο του Κάμερον Τόσακ, ασχέτως αν κάποιοι έχουν συμβόλαιο όπως ο Σάνι, θα αποδεσμευτούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ