aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Συμφωνία με Στιλ για το... διαζύγιο

Πάφος: Συμφωνία με Στιλ για το… διαζύγιο

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζέρεμι Στιλ ανακοίνωσε η Πάφος FC. Η συνεργασία με τον Άγγλο τεχνικό διευθυντή τελειώνει άδοξα 18 μήνες μετά την έναρξη της.

H ανακοίνωση της Πάφου

«Η ΠΑΦΟΣ FC και ο Jeremy Steele κατέληξαν σε συμφωνία για τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Jeremy είχε προσχωρήσει στην ομάδα πριν από 18 μήνες σε ένα νέο για για τον ίδιο ρόλο ως Τεχνικός διευθυντής.

Σύντομα προσαρμόστηκε στη δομή της, καθώς και στο σύστημα της TSI στηρίζοντας τους καθορισμένους σκοπούς και στόχους. Δούλεψε με αρκετούς προπονητές, αποκτώντας την εμπειρία για να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο και να αναπτυχθεί επαγγελματικά. Ο Jeremy είχε πολύτιμη συμβολή στην ομάδα, ωστόσο, όπως αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, αυτή τη στιγμή η πρώτη ομάδα και οι απαιτήσεις του συστήματος χρειάζονται μια νέα προσέγγιση.

Η ομάδας μας πιστεύει ότι είναι καιρός για νέες προκλήσεις και για τις δύο πλευρές για να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε.

Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Jeremy για τη συμβολή του και να του ευχηθούμε καλή τύχη στη μελλοντική του καριέρα! Η ομάδα δεν θα αναζητήσει αντικαταστάτη αυτή τη στιγμή. Η ΠΑΦΟΣ FC ευχαριστεί όλους τους φίλους της για την υποστήριξη και προσβλέπει σε νέες νίκες στο γήπεδο! #YouArePafos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ