aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Πρόκριση με πολλές διαστάσεις

Πάφος: Πρόκριση με πολλές διαστάσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόκριση αποδείξεων και ψυχολογίας στους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola πήρε η Πάφος FC. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ήταν εξαιρετική, δεν πτοήθηκε όταν ο Άρης έφερε το ματς στα ίσα και οι ποδοσφαιριστές του απέδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες για να σώσουν την παρτίδα και στο πρωτάθλημα.

Ο Νέμετς έδειξε την κλάση του, ο Λουλίνια πατάει καλύτερα μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του, ενώ ο Ράσιτς αν και ήταν στην πόρτα της εξόδου όχι μόνο σκόραρε, αλλά έδειξε πως είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στην παφιακή ομάδα βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια και τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Ζίβουλιτς λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ενώ ο Κουλς αποκόμισε τραυματισμό στο προχθεσινό παιχνίδι και είναι αμφίβολος. Εκτός θα είναι πάλι οι Ζαχαρίου και Πολίτσι. Οι δύο χαμένοι βαθμοί στο παιχνίδι με την Αλκή, στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, στοίχισε στην Πάφο, όμως υπάρχει η πίστη ότι στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα αποδείξουν πως έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία. Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν ξοδέψει χρήμα για να φέρουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μέχρι τώρα, ειδικά από την περίοδο που βρίσκεται στην ομάδα ο Ζέλικο Κόπιτς, η Πάφος FC έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ