aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Πιο δυνατή την επόμενη σεζόν

Πάφος: Πιο δυνατή την επόμενη σεζόν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελευταία στροφή για την Πάφος FC, η οποία μεθαύριο θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στη Λάρνακα. Με αυτό τον αγώνα θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ποδοσφαιριστές και θα αναχωρήσουν για τις διακοπές τους.

Όλοι αναγνωρίζουν πως ο στόχος έχει επιτευχθεί, αφού η παραμονή στην Α’ Κατηγορία είναι γεγονός, αν και, με το έμψυχο δυναμικό που διέθεταν, οι Παφίτες θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη πορεία και να μην κινδύνευαν με υποβιβασμό.

Όταν όμως σου αφαιρούν εφτά βαθμούς, αρχές του Ιανουαρίου, δημιουργείται εύλογο ερώτημα κατά πόσο έχεις και τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσεις τέτοιο σοκ. Τα κατάφεραν όμως και έκαναν πολύ καλή δουλειά στη συνέχεια. Με τον Ζέλικο Κόπιτς, η παφιακή ομάδα εξασφάλισε τέσσερις βαθμούς από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, με μία ισοπαλία και μία νίκη στο ΓΣΠ, κέρδισε ακόμη την Ομόνοια, ενώ πήρε βαθμούς από όλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας, πλην της ΑΕΛ.

Η παφιακή ομάδα αποδείχθηκε πως διέθετε καλό προπονητή και ικανούς ποδοσφαιριστές. Οι γαλάζιοι πλέον θα αναλύσουν τη σεζόν που ολοκληρώνεται μεθαύριο -για αυτούς- και θα φροντίσουν να είναι πιο δυνατοί στη νέα περίοδο. Το χαρακτηριστικό της ομάδας, πέρα από τα πολύ καλά διαπιστευτήρια που άφησε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, είναι ότι φανέρωσε και σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Η Πάφος FC μεγαλώνει και δείχνει πως έχει τις προδιαγραφές για να παρουσιαστεί πιο δυνατή την επόμενη σεζόν. Βέβαια, πέραν της υλοποίησης του στόχου της παραμονής, αν μένει τώρα κάτι, αυτό έχει να κάνει με τον Άνταμ Νέμετς. Αν ο Σλοβάκος επιθετικός σκοράρει εναντίον του Ερμή, θα έχει και πολλές πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ