aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Οι βαθμοί φέρνουν αυτοπεποίθηση

Πάφος: Οι βαθμοί φέρνουν αυτοπεποίθηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάτι αλλάζει στην Πάφο. Μετά το εντυπωσιακό 2-4 επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ, ήλθε και το 0-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μετά από αρκετά καλή απόδοση. Ο Ζέλικο Κόπιτς, έχει αρχίσει να ξεχωρίζει κάποια πράγματα και με τις επιλογές που έχει κάνει στα δύο τελευταία ματς, δείχνει, ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του μακριά από τις περιπέτειες.

Στο προχθεσινό παιχνίδι, η Πάφος FC, παρουσιάστηκε με καλή αμυντική συνοχή και δεν επέτρεψε να γίνουν πολλές ευκαιρίες στην περιοχή της. Δεν κλείστηκε, κυνήγησε το γκολ, όμως σε γενικές γραμμές η ισοπαλία της δίνει μεγαλύτερη προοπτική. Μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια απέκτησε και άλλη αυτοπεποίθηση που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να πάρουν και άλλα θετικά αποτελέσματα. Η άμυνα έκανε πολλή δουλειά με τους Μπάκαρν.

Η Πάφος FC παραμένει ακόμη στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς και θα χρειαστεί πολλή δουλειά στη συνέχεια. Οι ενδείξεις όμως είναι θετικές και με τη νέα τεχνική ηγεσία, μπορεί να βελτιωθεί. Η προσοχή είναι τώρα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» το ερχόμενο Σάββατο. Η προετοιμασία θα αρχίσει σήμερα, με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Κόπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ