aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Νέα εμπορική συμφωνία

Πάφος: Νέα εμπορική συμφωνία

Η Πάφος FC με ανακοίνωσή της καλωσόρισε στην οικογένεια της την εταιρεία Konikkos Art στην κατηγορία Gold Supporter. «Μια σημαντική συνεργασία ξεκινάει και ευελπιστούμε στην από κοινού πορεία επιτυχίας. Από σήμερα η ΠΑΦΟΣ FC αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη και φίλο, ενώ δείγματα της συνεργασίας ήδη κοσμούν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας», τονίζεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Με περισσότερα από 35 χρόνια στο ενεργητικό της, η εταιρεία Γραφικών Κατασκευών Konikkos Art σφραγίζει την παρουσία των πελατών της στην αγορά με πινακίδες επιτυχίας. Το εργαστήρι της Konikkos art είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και ανοίγει μπροστά σας μια τράπεζα Ιδεών και Σχεδίων σε άμεση αντίληψη με τα νεώτερα κύματα γραφικών τεχνών της Ευρώπης. Οι νέες συνεργασίες μόλις έχουν ξεκινήσει. Γίνε κι εσύ υπερήφανος υποστηρικτής της ΠΑΦΟΣ FC! Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26221500 και 99285502, Εμπορικό Τμήμα PAFOS FC LTD», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ