aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Μέτρησε η θέληση και η ποιότητα

Πάφος: Μέτρησε η θέληση και η ποιότητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν ήταν άλλη ομάδα, μετά την αφαίρεση των επτά βαθμών στις 16 Ιανουαρίου, ενδεχομένως να έχανε την πίστη της, όμως στην Πάφος FC ταρακουνήθηκαν λίγο και μετά… φόρτωσαν ξανά τις μπαταρίες τους.  Μετά και το τελευταίο αποτέλεσμα (1-1) με την Ανόρθωση στον «Αντώνης Παπαδόπουλος», όλοι νιώθουν απόλυτα ευχαριστημένοι για την ευτυχή κατάληξη της πορείας της ομάδας τους.

Δεν ήταν μόνο το πείσμα και η θέληση που μέτρησε για την αντεπίθεση, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα της Πάφου. Οι επιλογές του περασμένου καλοκαιριού αποδείχθηκαν σε μεγάλο βαθμό πετυχημένες και όταν χρειάστηκε να πάρουν τα «όπλα», τα κατάφεραν μια χαρά. Είναι κάτι που φάνηκε και πριν την πρόσληψη του Ζέλικο Κόπιτς στην τεχνική ηγεσία, με τον Κροάτη να συνδυάζει τις δικές του γνώσεις με τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του. Δεν ήταν τόσο απλό, ωστόσο μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε, έφεραν σε πέρας την αποστολή τους και μένει τώρα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να πάρει σάρκα και οστά ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Στην Πάφο άρχισαν να πλάθουν όνειρα για τη νέα σεζόν, πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα. Οι Ρώσοι επενδυτές έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον προπονητή της ομάδας, από τον οποίο περιμένουν πλήρη έκθεση γύρω από τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν και αυτούς που θα συνεχίσουν. Ο βασικός κορμός, όπως όλα δείχνουν θα διατηρηθεί, όμως για να κάνει ένα βήμα παραπάνω η ομάδα θα χρειαστεί στελέχωση σε όλες τις γραμμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ