aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Και τώρα… 3Χ3

Πάφος: Και τώρα… 3Χ3

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μεθύσι από τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ καλά κρατεί στην Πάφο. Οι δυο κολλητές νίκες επί της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ ξανάφεραν τα χαμόγελα στην παφιακή ομάδα και με τους 14 βαθμούς ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία. Η δύναμη, η ποιότητα της Πάφος FC αποδείχθηκε σε πολλούς αγώνες, όμως η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ήταν σημαντική από κάθε άποψη. Δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί που κέρδισε, καθώς έχει σημασία πως η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη.

Από την τελευταία θέση που βρέθηκε η ομάδα της Πάφου, μετά το εξοντωτικό πλην εφτά, ανέβηκε στη 10η και δείχνει αποφασισμένη να κάνει το 3Χ3 στους εναπομείναντες αγώνες της α’ φάσης. Ο Μολ ήταν πάλι εξαιρετικός, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν οι Καρώ, Χολτ, Σαντάνα και Ανγκούλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Πάφος FC αντιμετωπίζει τον Ερμή (εντός), μετά θα παίξει εκτός έδρας με την Ένωση και θα ολοκληρώσει με τη Δόξα στην Πάφο. Πρόκειται για τρία παιχνίδια που δεν είναι εύκολα, όμως με βάση την ποιότητα της ομάδας του Ζέλικο Κόπιτς μπορεί να κάνει ακόμη και τρεις νίκες. Για τα ματς με τον Ερμή θα είναι πάλι απών ο τραυματίας Κουλς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ