aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Για το βαθμολογικό άλμα

Πάφος: Για το βαθμολογικό άλμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τίποτα δεν έχει κριθεί και στην Πάφος FC χρειάζονται βαθμούς για να νιώθουν καλύτερα βαθμολογικά, πιο άνετα. Ο στόχος, λοιπόν, κόντρα στην Ανόρθωση είναι η νίκη, που θα την οδηγήσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ο Ζέλικο Κόπιτς δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μολ και κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο νεαρός Πέτρου.

Η παφιακή ομάδα δεν θα έχει εύκολη αποστολή, όμως θα το παλέψει για να κερδίσει και να φτάσει σε μια επιτυχία που θα τη βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οι δυνατότητες έχουν φανεί σε πολλά από τα προηγούμενα παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο πως μάζεψε βαθμούς από όλες σχεδόν τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Με τη σημερινή αντίπαλο έχει φέρει δύο ισοπαλίες, όμως σήμερα λόγω της ανάγκης που έχει να μαζέψει βαθμούς, αναμένεται πως οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με  διάθεση και συγκέντρωση για να κερδίσουν.

Η Πάφος FC για να φτάσει στο γκολ θα χρειαστεί τη δραστηριότητα όλων των επιθετικών, γι’ αυτό και πολλά θα κριθούν από την απόδοση των Ράκελς, Νέμετς και Ράσιτς. Φυσικά, όλη η ομάδα καλείται να έχει καλή απόδοση και μεγάλο ρόλο θα παίξει η αγωνιστική της πειθαρχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ