aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ζητούμενο το αλάνθαστο στο «σπίτι» της

Πάφος FC: Ζητούμενο το αλάνθαστο στο «σπίτι» της

Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της Πάφος FC στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Όλες οι νίκες ήταν στην έδρα της. Αύριο, που φιλοξενεί το Παραλίμνι, θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο αλάνθαστο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η παφιακή ομάδα, που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα, θα ψάξει επάνοδο στις επιτυχίες, φθάνοντας το 4 στα 4 στο «σπίτι» της. Η αξιοποίηση της έδρας κρίνεται σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια της ομάδας του Μπεργκ να διακριθεί στην τρέχουσα σεζόν.

Την ίδια ώρα, δείχνει και χαρακτήρα στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού οι δύο ισοπαλίες ήταν απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων. Ο Νορβηγός τεχνικός ξεκούρασε βασικούς ποδοσφαιριστές στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΖ και είναι πολύ πιθανό για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος να παρουσιάσει την ίδια ενδεκάδα.

«Είναι παιχνίδι που καλούμαστε να ανταποκριθούμε. Δεν δεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί, αφού βλέπουμε πως οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Με σκληρή προπόνηση προετοιμαζόμαστε με στόχο τους τρεις βαθμούς», ανέφερε σε χθεσινές δηλώσεις του ο Πολύβιος Παλιούρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ