aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Υπέρ της παραμονής Στίβεν Πρέσλι

Πάφος FC: Υπέρ της παραμονής Στίβεν Πρέσλι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H τελευταία νίκη επί της Δόξας καθάρισε για καλά το τοπίο για την Πάφος FC. Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι έχει για καλά ξεκόψει από την τελευταία θέση και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα προχωρήσει χωρίς άγχος. Για ένα μικρό διάστημα, ειδικότερα, όταν ήλθαν οι τρεις σερί ήττες, υπήρξε ένα μικρό άγχος και μια ανησυχία, όμως όλα καλά για την παφιακή ομάδα, οι άνθρωποι της οποίας θα αρχίσουν να σκέφτονται και τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» FIFA: Σκέφτεται να βάλει τέλος στους δανεισμούς ποδοσφαιριστών!

Ο Χρίστος Γλυκύς έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Ρώσο επενδυτή, ο οποίος τάσσεται υπέρ της παραμονής του Πρέσλι στην ομάδα και στη νέα σεζόν. Εκείνο που έχει λεχθεί, είναι πως οι σκέψεις και το πλάνο για την επόμενη πενταετία, θα τεθούν σε γερές βάσεις. Ο στόχος είναι κάθε χρόνο να γίνονται σταθερά βήματα. Δεν χρειάζονται βιαστικές ενέργειες, οι οποίες θα δώσουν την εικόνα μιας ομάδας – πυροτέχνημα. Η επόμενη σεζόν θα είναι ένα βήμα παραπάνω, γιατί πέραν την αγωνιστικής προόδου, υπάρχει ακόμη ένα στοίχημα που θέλουν να το πετύχουν.

Διαβάστε επίσης: Πέμπτη η κλήρωση

Και αυτό έχει να κάνει με τον κόσμο. Διότι ομάδα και υψηλοί στόχοι συνδυάζονται απόλυτα με την πυκνή παρουσία των φιλάθλων της Πάφου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι αριθμοί στην τρέχουσα περίοδο δεν ήταν ικανοποιητικοί και για τη νέα σεζόν θα καταβληθεί προσπάθεια ο κόσμος να έλθει πιο κοντά για να σταθεροποιηθεί ένας δυνατός πυρήνας των 1.800 με 2.500 φίλων της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια. Και σταθερά, με την πρόοδο της ομάδας, η προσέλευση να αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Το πρόσταγμα για τον σχεδιασμό στον Στίβεν Πρέσλι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ