aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Υπέρ της διακοπής και μέσω δημόσιας τοποθέτησης

Πάφος FC: Υπέρ της διακοπής και μέσω δημόσιας τοποθέτησης

Η Πάφος FC όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του β’ γκρουπ, προκρίνουν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα για οικονομικούς και όχι μόνο, λόγους.

Υπενθυμίζουμε δε, πως οι ομάδες του β’ γκρουπ είναι αυτές οι οποίες τάσσονται υπέρ της αύξησης των ομάδων σε 14 -τουλάχιστον-, τη στιγμή που οι μεγάλες ομάδες διαφωνούν, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου άλλωστε. Και σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά η σεζόν, τότε το ενδεχόμενο της διαφοροποίησης του πρωταθλήματος της α’ κατηγορίας με τον πιο πάνω τρόπο, θα πέσει στο τραπέζι.

Για πρώτη φορά, προκύπτει και επίσημη τοποθέτηση από την Πάφος FC σχετικά με την άποψη αν πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν ή όχι.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις ακολουθώντας τους κανόνες και περιμένουμε να δούμε αν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις παίρνοντας παράλληλα όλα τα μέτρα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για όλους, να επιστρέψουμε το συντομότερο, αλλά δεν θα κάνουμε οτιδήποτε που θα βάλει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0.

«Αν το πάρουμε επιπόλαια και βγούμε από τα μέτρα ίσως είναι πισωγύρισμα. Να παραμείνουμε προσεκτικοί ώστε το συντομότερο να επιστρέψουμε. Δεν θα είναι εύκολο αλλά να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς», συνέχισε.

«Παραμένουμε της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στο β΄ γκρουπ. Οι όποιοι αγώνες αν θα διεξαχθούν θα φέρουν μόνο επιπλέον έξοδα και τίποτε άλλο», είπε ακολούθως μπαίνοντας στο ζουμί.

Για τη μισθοδοσία των παικτών είπε: «Δουλεύουμε πάνω σε λύσεις και θα βοηθήσουν την ομάδα να επιβιώσει. Θέλουμε τα μέτρα να είσαι ισορροπημένα προστατεύοντας και τους χαμηλόμισθους. Θα πρέπει να είναι κοινές οι αποφάσεις για να βοηθήσουν την ομάδα να περάσει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη από την κατάσταση. Περιμένουμε αν δούμε α θα υπάρξει και μια κοινή συμφωνία που θα είναι το καλύτερο».

Και πρόσθεσε για το πρόγραμμα που ακολουθούν: «Ακολουθούν το πρόγραμμα που δίνεται από τον γυμναστή και τους προπονητές. Το παραδέχονται ότι δεν είναι το ίδιο με το να είσαι στο γήπεδο, απλά καλύπτεται ένα μέρος. Όλοι είναι επηρεασμένοι, συνήθισαν άλλο τρόπο ζωής και είναι δύσκολο. Ακολουθούν και πρόγραμμα διατροφής και περιμένουμε».

Για τις σκέψεις σχετικά με τον σχεδιασμό, κατέληξε: «Έγιναν κάποιες διεργασίες και σε θέματα ανανεώσεων. Όπως είπε και ο προπονητής μας κάποιοι θα αποχωρήσουν, θα γίνει μια ανανέωση του ρόστερ. Αν όλα πάνε καλά θέλει ο προπονητής να έχει το 95% του ρόστερ στην προετοιμασία. Θέλουμε να βασιστούμε και σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές και να έχουμε και πιο έμπειρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ