aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ξεκαθαρίζει του Στιβ και αποχωρήσεις

Πάφος FC: Ξεκαθαρίζει του Στιβ και αποχωρήσεις

Η εβδομάδα που διανύουμε  φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην Πάφος FC. Θα ξεκαθαρίσει μία και καλή το θέμα με τον προπονητή, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Στιβ Κωνσταντινίδη. Παραλλήλως, τίθενται επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν στο ποιοι παίκτες μένουν και ποιοι φεύγουν.

Για παράδειγμα, ο Ντένις Ράκελς πρόλαβε την ανακοίνωση της ομάδας, λέγοντας ο ίδιος «αντίο» στην Πάφος FC, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Λετονός τόνισε πως είναι περήφανος που υπήρξε μέλος της παφιακής οικογένειας, ευχαρίστησε την ομάδα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ράκελς αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και σκόραρε μία φορά.

Προχθές, υπενθυμίζουμε, με διαφορά 1 ώρας και 18 λεπτών, η Πάφος FC είχε ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Πάντσεον και Μπεριγκό. Μετά την ανακοίνωση για τον Άγγλο μέσο ακολούθησε αυτή για τον Γάλλο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ