aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ξέχασε τι πάει να πει νίκη

Πάφος FC: Ξέχασε τι πάει να πει νίκη

Η Πάφος FC βρέθηκε μιαν ανάσα από την πρώτη της νίκη μετά τις 13 Φεβρουαρίου, όμως και πάλι δεν πανηγύρισε, αφού δέχθηκε την ισοφάριση από την Ανόρθωση στο έβδομο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

Αδυναμία να φθάσει στην επιτυχία για την παφιακή ομάδα, που ξέχασε τι πάει να πει νίκη τις τελευταίες πέντε εβδομάδες, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθειά της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η διαφορά από την 4η θέση που οδηγεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, από πέντε βαθμούς που ήταν πριν τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, αυξήθηκε πλέον στους έξι.

Η προσπάθεια για επίτευξη του στόχου έγινε ακόμη πιο δύσκολη, όμως υπάρχουν άλλα επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, μέσω των οποίων η Πάφος FC θα διεκδικήσει τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου η ομάδα του Μίλανιτς αν και πέτυχε δύο γκολ για πρώτη φορά μετά τις 28 Ιανουαρίου, όταν νίκησε την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας με 2-0, δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης. Ενώ είχε τις λύσεις στην επίθεση σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, αυτή τη φορά προδόθηκε από την άμυνά της. Πλέον, η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στον Μίλανιτς να δουλέψει με τους παίκτες του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με την Πάφος FC να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης», στις 4 Απριλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ