aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ξεμπερδεύει και βάζει… πλώρη

Πάφος FC: Ξεμπερδεύει και βάζει… πλώρη

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσει μεθαύριο η Πάφος FC απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Οι 36 βαθμοί δίνουν μια (μικρή) ασφάλεια στην παφιακή ομάδα, ότι δεν θα βρεθεί σε… μπελάδες όσον αφορά στην παραμονή της στην κατηγορία. Παράλληλα όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυψαν ότι στόχο για την ομάδα αποτελεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης του β’ γκρουπ. Τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα ωστόσο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα την άφησαν στο -1 από τους γαλαζοκίτρινους.

Στον σαββατιάτικο αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» έχει την ευκαιρία με την ένατη εντός έδρας νίκη της και δέκατη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα να κάνει άλλο ένα βήμα να ξεμπερδέψει σε μεγάλο βαθμό από τα όποια δυσάρεστα σενάρια και να βάλει… πλώρη για την έβδομη θέση. Για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους εκτός πλάνων του Στιβ Κωνσταντινίδη παραμένουν οι Τζέισον Πάντσεον και Ράσιαν Μέρφι. Ο Γιώργος Βαλεριάνος αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της παφιακής ομάδας, για πρώτη φορά μετά τις 7 Ιανουαρίου και το ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ