aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ξανά… τα κεφάλια μέσα

Πάφος FC: Ξανά… τα κεφάλια μέσα

Επέστρεψε στις προπονήσεις η Πάφος FC μετά την άδεια τριών ημερών που παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ στους ποδοσφαιριστές, ως επιβράβευση για τη σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης. Μοναδικοί απόντες ο Μουσταφά Ναμ, που είναι με την Εθνική Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και ο Ζάιρο, που είναι τραυματίας και αναμένεται να προπονηθεί ξανά κανονικά εντός των επόμενων ημερών. Όσον αφορά στον Λεβάν Καραμπάτζε, ο οποίος επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, το ξεπέρασε και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Σταδιακά αναμένεται να ανέβει ο ρυθμός των προπονήσεων και θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» που είχε αρχικά οριστεί για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, λόγω των εγκαινίων του γηπέδου της Λεμεσού.

Απ’ εκεί και πέρα, αποζημίωση ύψους 9.500 ευρώ για κάθε ημέρα που ο Ναμ «δεσμεύεται» από την Εθνική Σενεγάλης στο διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα καταβάλλει η ΦΙΦΑ στην Πάφος FC, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία. Με δεδομένο πως ο Σενεγαλέζος θα παραμείνει τουλάχιστον έως τη λήξη των ομίλων, δηλαδή από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, πρόκειται για ένα σύνολο 27 ημερών (μετρώντας και δύο εβδομάδες πριν την εκκίνηση των ομίλων), που «εκτοξεύει» το συνολικό ποσό στις 256.000 ευρώ περίπου. Το ποσό θα αυξηθεί σε περίπτωση που η Σενεγάλη συνεχίσει την πορεία της και μετά τη φάση των ομίλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ