aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Βραβείο  στα Football Business Awards του Λονδίνου

Πάφος FC: Βραβείο  στα Football Business Awards του Λονδίνου

Με ανακοίνωσή της η Πάφος FC ενημέρωσε για τη διάκρισή της στα Football Business Awards, στο Λονδίνο, ενώ ήταν υποψήφια σε 2 κατηγορίες:

«💙Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ΠΑΦΟΣ FC διακρίθηκε στα φετινά Football Business Awards, στο Λονδίνο, ενώ ήταν υποψήφια σε 2 κατηγορίες.

🏅Η ομάδα μας διακρίθηκε κερδίζοντας βραβείο στην κατηγορία «Best Club Marketing Initiative Non-Premier League» ενώ υπήρξε υποψήφια στην κατηγορία «Best Fan Engagement by a Club».

💡Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η ΠΑΦΟΣ FC είχε την τιμή να είναι η μόνη κυπριακή και ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που επιλέγεται ως φιναλίστ για τα επιτεύγματα του συλλόγου.

🫂To πρόγραμμα Community Actions αφορούσε τη συνεργασία ολόκληρου του οργανισμού της ΠΑΦΟΣ FC με την κοινότητα της Επαρχίας Πάφου μέσω των εκστρατειών «Pafos FC Family» και «XMAS Presents», στις οποίες τονίσαμε τη σημασία της προσφοράς, της ενότητας και της δημιουργίας στενών δεσμών με την τοπική κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν προέβη στα εξής:

1️⃣18.000 Δώρα σε όλους τους μαθητές (XMAS Project)
2️⃣Month of Family (Δώρα σε 300 Νεογέννητα )
3️⃣350 Αναμνηστικές Φανέλες σε όλη την Πάφο
4️⃣Pafos FC Choice Campaign (100 κουρεία και κομμωτήρια )
5️⃣27.000 δωρεάν εισιτήρια για τα σχολεία
6️⃣ 5 ρεκόρ προσέλευσης ( 3 εντός αγώνες και 2 εκτός)

⚽Στις άκρως ανταγωνιστικές κατηγορίες η ομάδα μας αντιμετώπισε εκστρατείες ομάδων όπως οι Southampton FC, Everton FC, Brighton & Hove Albion FC, Aston Villa FC, Norwich City FC, Millwall FC, Birmingham City FC και πολλές άλλες γνωστές ποδοσφαιρικές δυνάμεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ