aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Βουνό τα προβλήματα ενόψει ΑΕΛ

Πάφος FC: Βουνό τα προβλήματα ενόψει ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν προλαβαίνουν όπως όλα δείχνουν τον αγώνα της Πάφος FC με την ΑΕΛ, οι Αραγιούρι, Τόρες και Σάνι. Εκτός πλάνου θα είναι και ο Σακό, που υπέστη θλάση πριν από τον αγώνα με τον Εθνικό, καθώς και ο Βαλεριάνος, που αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα, ενώ έφτασαν τις τρεις κίτρινες κάρτες οι Πανός και Νέμετς. Οι πιο πάνω συμπληρώνουν το παζλ των απόντων (είναι εκτός και οι Μπεριγκόν, Βαρέλα και Ιμπραχίμ), οπόταν δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ζέλικο Κόπιτς. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Φιλιώτης.

Με τα δεδομένα που ισχύουν λοιπόν, ο τεχνικός της Πάφος FC θα παρατάξει μια φρέσκια ενδεκάδα, η οποία ενδεχομένως να αποδώσει και καλύτερα. Παρά τις απουσίες στην παφιακή ομάδα αισιοδοξούν πως στη Λεμεσό θα ξεσπάσουν. Υπάρχουν άλλες τρεις προπονήσεις για να καταλήξει στην ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΛ. Λύσεις υπάρχουν και ο Κροάτης προπονητής με όσους έχει στη διάθεσή του θα προσπαθήσει να παρατάξει ένα δυνατό σχήμα, με στόχο να μην δεχθεί γκολ και με υπομονή να κτυπήσει την αντίπαλό του. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι ποδοσφαιριστές το συζητάνε μεταξύ τους, πως θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Οι ευθύνες για τις μέτριες εμφανίσεις δεν είναι ευθύνη μόνο του προπονητή και αυτό το αναγνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ