aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Βήμα για να κλειδώσει την πρωτιά

Πάφος FC: Βήμα για να κλειδώσει την πρωτιά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την έβδομη διαδοχική νίκη της θα ψάξει το απόγευμα η Πάφος FC, που υποδέχεται το Παραλίμνι στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00, Cablenet1) για την 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα με επιτυχία σήμερα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για να κλειδώσει την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο που είναι ο στόχος της. Τουλάχιστον να διατηρήσει τη διαφορά των 4 βαθμών από τον ΑΠΟΕΛ, που αγωνίζεται με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης θα εμπιστευθεί σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και οδήγησαν την ομάδα στην επιτυχία. Επειδή υπάρχουν επιλογές, ίσως να θελήσει να προβεί σε μια – δυο αλλαγές. Εξάλλου, στην Κύπρο ακόμη και σήμερα πιθανόν να φθάσει ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Σεργκέι Λομάκιν. Μάλιστα, εάν φθάσει εγκαίρως θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Η κάθοδος του Λομάκιν, τη στιγμή που στην Κύπρο βρίσκεται και ο Ντουπόβ, θα φέρει εξελίξεις στον προγραμματισμό της Πάφος FC για τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ