aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της

Πάφος FC: Βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της

Αυτό που συμβαίνει στα τελευταία ματς με την Πάφος FC κρίνεται ως αξιοσημείωτο. Δέχθηκε τέσσερις κόκκινες κάρτες στα τελευταία τρία παιχνίδια! Όλα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η αρχή έγινε στο ματς απέναντι στην Ομόνοια, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κβίντα.

Ακολούθησαν οι δύο αποβολές στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, επίσης απευθείας, για τους Ρούντκο και Παλάσιος. Προχθές, στο ματς με τον Απόλλωνα, αποβλήθηκε ο Κοβάσεβιτς αυτή τη φορά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ενώ ήταν χρεωμένος με κίτρινη κάρτα, πάτησε με δύναμη τον Γιάνγκα και άφησε την ομάδα του από το 36’ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Πάφος FC ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της μέχρι το σημείο της αποβολής. Στο τέλος, παρά την προσπάθειά της, δέχθηκε την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Η παφιακή ομάδα σκέφτεται ήδη το επόμενο ματς, που είναι με την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας, την προσεχή Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ