aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Πάφος FC: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις ολόκληροι μήνες από την ημέρα έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι η Πάφος FC να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης». Επιτυχία μάλιστα κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ και σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες.

Ουδεμία σχέση είχε η αναιμική εικόνα των προηγούμενων εκτός έδρας αγώνων της παφιακής ομάδας με την προχθεσινή στην «Αρένα». Οι παίκτες του Ντάρκο Μίλανιτς, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μετά την επίτευξη του γκολ των γηπεδούχων, ήταν επιβλητικοί, καταιγιστικοί, «σκορπίζοντας» τους Λαρνακείς.

Οπαδοί της Πάφος FC επεφύλασσαν υποδοχή με καπνογόνα και συνθήματα στους ποδοσφαιριστές του Ντάρκο Μίλανιτς, μετά την επιτυχία στη Λάρνακα, δείγμα ασφαλώς της τεράστιας δίψας που υπάρχει στην ομάδα για διάκριση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Πάφος FC πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα για την είσοδό της στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που αποτελεί τον διακαή πόθο της. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν και στη μετεγγραφική περίοδο που πλησιάζει, με σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα και να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους τους στόχους της.

Μάλιστα, σύμφωνα με χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του γενικού διευθυντή της, Χάρη Θεοχάρους, οι στόχοι έχουν ήδη καθοριστεί και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις: «Μετεγγραφικές κινήσεις θα γίνουν. Οι στόχοι έχουν καθοριστεί και πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Θεωρούμε πως η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη και έτοιμη την κατάλληλη στιγμή για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος». Αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, για το οποίο, όπως είπε, προσπαθούν οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν λύσεις.

Πλέον στην Πάφος FC θα ακολουθήσουν ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ακολούθως, επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει του επόμενου ματς με αντίπαλο την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 5 Ιανουαρίου. Παιχνίδι στο οποίο φιλοδοξούν να μπουν με το… δεξί στο 2022, όπως ακριβώς αποχαιρέτησαν το 2021. Με τρίτη ενδεχόμενη επιτυχία, κόντρα σ’ έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, εδραιώνεται για τα καλά στην πρώτη εξάδα και βάζει πλώρη, ίσως, και για πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ