aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τρίποντο με κάθε τρόπο

Πάφος FC: Τρίποντο με κάθε τρόπο

Με φόρα και την ψυχολογία στα ύψη πάει στη Λάρνακα η Πάφος FC για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Η παφιακή ομάδα έχει ως μοναδικό στόχο την έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα προκειμένου να ανοίξει την ψαλίδα από τη δεύτερη θέση.

Θα έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» αφού ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα. Υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Μουσταφά Ναμ που είναι με τη Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Ζάιρο που ήταν εκτός του τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού επιστρέφει και εναπόκειται στον Νορβηγό τεχνικό αν θα του δώσει φανέλα βασικού.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, «σίγουροι» θεωρούνται οι Aντός, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς και Σεμέδο. Τις δύο από τις τρεις άλλες θέσεις στον χώρο του κέντρου διεκδικούν οι Βαλακάρι, Κανέ και Χότσκο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αν κριθεί απόλυτα έτοιμος θα βρεθεί ο Ζάιρο. Σε αντίθετη περίπτωση ο Αμπντουραχίμι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Πάφος FC παραχώρησε ο Βαλακάρι με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Φινλανδός χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση του να ανανεώσει, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως η Πάφος είναι το σπίτι του και είναι το καλύτερο μέρος για τον ίδιο. «Η πορεία που ακολουθεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, οι τεράστιες βελτιώσεις που έχουμε κάθε χρόνο και η φιλοδοξία που έχουν οι ιδιοκτήτες και ο σύλλογος με έχουν εντυπωσιάσει», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ