aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τρίποντο για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα

Πάφος FC: Τρίποντο για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα

Η Πάφος FC ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου δεν εξαρτάται από την ίδια, καθώς χρειάζεται ήττα της ΑΕΚ από την Ομόνοια, ωστόσο στην παφιακή ομάδα είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους και να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.

«Είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ενόψει Ευρώπης, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς όμως θα τα δώσουμε όλα για να κλείσουμε θετικά τη σεζόν, να χαροποιήσουμε τον κόσμο μας και να περιμένουμε το θετικό αποτέλεσμα από το Ομόνοια – ΑΕΚ», ήταν το σχετικό σχόλιο του Πολύβιου Παλιούρα.

Οι τιμωρημένοι Ζόρνταν Ικόκο και Μουμάερ Τάνκοβιτς δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ Σαλγκάδο ενόψει της αναμέτρησης. Αντιθέτως, ο Ζάιρο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και εναπόκειται στον Ισπανό προπονητή αν θα παίξει. Ο Βραζιλιάνος πάντως, έχει και προσωπικό κίνητρο να αγωνιστεί, πέραν από το να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της. Αυτός δεν είναι άλλος από τη «μάχη» με τον Ιωάννη Πίττα για το «Χρυσό Παπούτσι», με τον Ζάιρο να έχει ένα γκολ περισσότερο (18) από τον Κύπριο επιθετικό.

Όσον αφορά τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες και θέλει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μετακομίζει στην Πάφο, ο Παλιούρας σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακόμα προπονητή τον Μίτσελ Σαλγκάδο. Από εκεί και πέρα θα βγουν πολλές φήμες και θα χρεωθούν πολλά ονόματα στην ομάδα μας για παίκτες και προπονητή. Αυτό δείχνει ότι μεγαλώσαμε σαν ομάδα αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως αν υπάρχει το οτιδήποτε θα ανακοινωθεί επίσημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ