aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο ματς

Πάφος FC: Τρεις εβδομάδες χωρίς επίσημο ματς

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τρεις περίπου εβδομάδες χωρίς επίσημο αγώνα θα συμπληρώσει η Πάφος FC. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (2-0) στις 20 Μαρτίου. Μεσολάβησε το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη την Παρασκευή 26 Μαρτίου, στο οποίο νίκησε με 1-0. Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα κόντρα στην Ένωση αναβλήθηκε και ως αποτέλεσμα η αγωνιστική απραξία των ποδοσφαιριστών του Στιβ Κωνσταντινίδη παρατείνεται.

Πλέον η προσοχή στην Πάφος FC επικεντρώνεται στο επόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Ερμή στις 12 Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η προετοιμασία ενόψει των «φτεροπόδαρων» συνεχίζεται. Στα θετικά για τον Αγγλοκύπριο τεχνικό το γεγονός ότι οι Τζέισον Πάντσεον, Γιώργος Βαλεριάνος και Ράσιαν Μέρφι, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός προπονήσεων για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμών, θα έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να βρεθούν σε απόλυτη ετοιμότητα μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ