aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το στατιστικό που λέει πάρα πολλά

Πάφος FC: Το στατιστικό που λέει πάρα πολλά

Άλλη μία πρωτιά στις στατιστικές κατηγορίες του τρέχοντος πρωταθλήματος καταγράφει η Πάφος FC. Την ώρα που οι ομάδες που βρίσκονται από την 7η θέση και πάνω, μετρούν από 4 και περισσότερα ματς χωρίς να σκοράρουν, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ εξακολουθεί να «πυροβολεί» ακατάπαυστα, δείγμα της ποιότητας του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει και της δυναμικής που ανέπτυξε!

Με εξαίρεση τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και ηττήθηκε 0-1, σε όλα τα υπόλοιπα βρήκε τον δρόμο που οδηγούσε στο αντίπαλο πλεκτό. Επίδοση αξιοζήλευτη, η οποία έρχεται να καταδείξει πάρα πολλά όσον αφορά στην αξία των ποδοσφαιριστών της Πάφος FC.

Μία ολόκληρη 11άδα παικτών έχουν συνδεθεί με το πλεκτό μέχρι στιγμής, με τον Ζάιρο να οδηγεί την κούρσα (16) και τους Βαλακάρι (5), Σεμέδο (4), Τάνκοβιτς (4), Ναμ (4) να ακολουθούν. Ο πρώτος, αποτελεί το πρώτο «κανόνι» του μαραθωνίου και αυτομάτως, έναν εκ των σημαντικότερων λόγων που η Πάφος FC, διαθέτει την καλύτερη γραμμή κρούσης (43 γκολ) και κυνηγά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ