aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το πρώτο πικρό ποτήρι

Πάφος FC: Το πρώτο πικρό ποτήρι

Η Πάφος FC γεύτηκε για πρώτη φορά φέτος το πικρό ποτήρι της ήττας, στο ψεσινό ντέρμπι κορυφής από τον ΑΠΟΕΛ (1-2). Η ξέφρενη και αήττητη διαδρομή κράτησε μόνο για ένα γύρο. Στην πρώτη μεγάλη απώλεια, υποχρεώθηκε να κατέβει από την κορυφή, εκεί όπου καμαρώνει η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Κατά διαστήματα οι γηπεδούχοι κατέθεσαν τις γνωστές αρετές που παρουσίασαν σε ολόκληρο σχεδόν τον πρώτο γύρο, αλλά τους έλειψε το ισχυρό τους όπλο, το σκοράρισμα. Γεγονός που τους υποχρέωσε σε ήττα και μάλιστα ιδιαίτερα οδυνηρή.

Φόρτσαραν στο τελευταίο 15λεπτο, είχαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπάιριτς, Ζάιρο, ήταν άτυχοι στο δοκάρι με τον Τάνκοβιτς σε τετ α τετ με τον Μπέλετς, κατάφερε να σκοράρει στο 90’+1 με τον Ζουνίνιο, αλλά ήταν αργά για τη μεγάλη ανατροπή.

Για τρίτο σερί ματς δεν κερδίζουν (προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με τον Αρη και τον Ολυμπιακό) κι η πίεση αυξάνεται. Για άλλη μια φορά ο Χένινγκ Μπεργκ συζητήθηκε στην εξέδρα, αφού παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, έκανε μόνο μια αλλαγή και… αλλαγή στην αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Χότσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ