aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το μομέντουμ για το άλμα

Πάφος FC: Το μομέντουμ για το άλμα

Την έβδομη σερί νίκη της θα επιδιώξει τη Δευτέρα η Πάφος FC στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη. Τα βαθμολογικά δεδομένα παραπέμπουν στην πιο δύσκολη αποστολή -μέχρι τώρα- για το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ που πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την ομάδα που βρίσκεται στο δεύτερο σκαλοπάτι. Στην τρέχουσα περίοδο οι έδρες δεν φοβίζουν την παφιακή ομάδα που είναι αήττητη κι είχε μονάχα τις απώλειες από δύο ισοπαλίες (εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα). Έχει τη δυναμική, έχει το μομέντουμ, έχει τη στήριξη των οπαδών της και θέλει το τρίποντο που θα εκτοξεύσει τη διαφορά από τη φιλόδοξη φέτος «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Το επόμενο ματς είναι μεγάλη πρόκληση. Είναι σημαντικό να χτίσουμε μία καλή διαφορά από όλες τις ομάδες, αλλά πρέπει εμείς να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θέλουμε να δείξουμε πως ό,τι πήραμε μέχρι τώρα το αξίζαμε», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Πάφου, Πολύβιου Παλιούρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής οι προπονήσεις κύλησαν ομαλά, ενώ χθες οι γαλάζιοι του Χένινγκ Μπεργκ είχαν ρεπό. Με εξαίρεση τον Ναμ που βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική Σεναγάλης, ο Νορβηγός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Σύμφωνα με τον Πολύβιο Παλιούρα ο Ζάιρο που ταλαιπωρήθηκε με μια θλάση είναι πολύ καλύτερα και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στον Άρη: «Ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις θεραπείες αλλά είναι θέμα του προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει. Πλέον περιμένουμε και την συμβουλή του ιατρικού τιμ. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα ξέρουμε αν θα είναι στη διάθεσή μας ο Ζάιρο, όπως έγινε και με τον Ντράγκομιρ στον αγώνα με την Ανόρθωση».

Για την Πάφος FC είναι σημαντικό να έρθουν ξένοι διαιτητές στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής για να φύγει η όποια προκατάληψη υπάρχει. «Είναι σωστό να έρχονται καλοί και ποιοτικοί ξένοι διαιτητές και δίπλα από αυτούς να υπάρχουν νεαροί και εξελίξιμοι Κύπριοι διαιτητές» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ