aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το μέταλλο και η κλάση του Ζάιρο

Πάφος FC: Το μέταλλο και η κλάση του Ζάιρο

Αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην τρέχουσα σεζόν, η Πάφος FC διατήρησε το αήττητό της στο παιχνίδι με τον Άρη. Παρά το γεγονός ότι οι γαλάζιοι έμειναν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα πίσω στο σκορ, και μάλιστα δις, κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

«Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο, ότι έχουμε μεγαλώσει σαν ομάδα. Γίναμε σοφότεροι ποδοσφαιρικά. Σε σχέση με πέρυσι, αποδείξαμε πόσο άλλαξαν τα πράγματα», σχολίασε σχετικά ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χάρης Θεοχάρους.

Στα θετικά η επιστροφή του Ζάιρο στην αγωνιστική δράση με γκολ, μετά από έναν και πλέον μήνα (22/10 η προηγούμενη συμμετοχή του). Ο Βραζιλιάνος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 74ο λεπτό και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να βρει δίχτυα, αφού στο 78’ με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Απ’ εκεί και πέρα, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Η παφιακή ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο και η προσοχή έχει στραφεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός απροόπτου οι γαλάζιοι θα υποδεχτούν την ομάδα του Τακτακαλά με γεμάτο «οπλοστάσιο», με εξαίρεση τον Ναμ που είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Όσον αφορά στους Αλ Γκαντιουί και Καραμπάτζε που έλειψαν την τελευταία στιγμή από το ματς με τον Άρη, αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ