aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό

Πάφος FC: Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανεξάρτητα με την τελική κατάληξη που θα έχει η πορεία της Πάφος FC με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, αυτό που μετρά ιδιαίτερα είναι πως με τις τελευταίες εμφανίσεις έχει πειστεί και ο κόσμος, πως γίνεται καλή δουλειά και πως το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Οι διοικούντες έχουν αντιληφθεί πως με έναν έγκαιρο προγραμματισμό στους επόμενους μήνες όλα θα είναι καλύτερα για του χρόνου.

Η Πάφος FC θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία, όμως γνωρίζουν τους λόγους που έχασαν χρόνο και έδαφος, όπως γνωρίζουν και τι πρέπει να κάνουν το καλοκαίρι για να έχει πιο πολλές απαιτήσεις η ομάδα τους. Η προσπάθεια από εδώ και μπρος, είναι να τα δώσουν όλα στο ματς με τη Δόξα και να περιμένουν τα άλλα αποτελέσματα για να ξεκαθαρίσει η θέση της παφιακής ομάδας, με το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Εφόσον γνωρίζουν πού θα αγωνιστούν, θα προχωρήσουν και ανάλογα, όμως το ζητούμενο είναι στη νέα σεζόν να έχουν στη διάθεση τους όλο το έμψυχο δυναμικό που προπονείται υπό τις οδηγίες του Κάμερον Τόσακ.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Βαλακάρι, Αραγιούρι, Σιρόκ, Βα, Καμπράλ, Μπεσάρα, Φόλμπρεχτ, Μπεριγκόν και άλλοι αναμένεται πως θα είναι και του χρόνου στην Πάφο. Ο Λαφράνς είναι δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, όμως αν δεν επιθυμούν την επάνοδο του, ο ίδιος περνάει καλά, είναι ευχαριστημένος και δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Πάφος FC.

Τα τρία τελευταία χρόνια έχουν γίνει άλματα προόδου, τα οποία θέλουν να συνεχίσουν με καλύτερα αποτελέσματα. Έχουν μάθει από τα λάθη τους και ο στόχος τους είναι να μην τα επαναλάβουν, αλλά να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ