aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το μεγάλο «στοίχημα»

Πάφος FC: Το μεγάλο «στοίχημα»

Δύσκολη αποστολή για την Πάφος FC, που φιλοξενείται σήμερα από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00, Cablenet1), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με ψυχολογία από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΠΑΕΕΚ θα πάει στη Λάρνακα η παφιακή ομάδα. Στόχος του Ντάρκο Μίλανιτς και των παικτών του τίποτα λιγότερο από το να «κολλήσουν» δεύτερο σερί τρίποντο για πρώτη φορά στη σεζόν και ταυτόχρονα να πετύχουν την παρθενική νίκη της ομάδας, ως φιλοξενούμενη των κυανόλευκων.

Στις επτά προηγούμενες επισκέψεις της στο «Παπαδόπουλος», από τη σεζόν 2014-15 και έπειτα, η Πάφος FC δεν έχει καταφέρει να πετύχει νικηφόρο αποτέλεσμα, μετρώντας τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Αναμφίβολα αποτελεί μεγάλο «στοίχημα» για τους Παφίτες η εκτός έδρας νίκη κόντρα στην περσινή κυπελλούχο, που θα την βοηθήσει παράλληλα να «αναρριχηθεί» περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στα θετικά για τον Σλοβένο τεχνικό η επιστροφή του Πάνιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα. Ο Μπεριγκό, που είχε μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, θα συμπεριληφθεί εκτός απροόπτου στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός πλάνου παραμένουν οι Χότσκο και Λέιτε. Οι Ντράγκομιρ και Κβίντα, που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, θα αγωνιστούν κανονικά και θα απουσιάσουν από το επόμενο ματς κόντρα στον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ