aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ομάδα του Τόσακ

Πάφος FC: Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ομάδα του Τόσακ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως είναι τυχαία τα τελευταία αποτελέσματα της Πάφος FC.  Τίποτε τυχαίο δεν είναι και όλα έχουν εξήγηση. Οι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, η επιστροφή των τραυματιών, οι προσθήκες του Γεννάρη, το προπονητικό τιμ και η διοικητική πυραμίδα είναι αυτά που καθιστούν την ομάδα της Πάφου πολύ δυνατή. Από τον Ιανουάριο και μετά, η Πάφος FC κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0, τον Απόλλωνα με 3-2, νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό με 3-0, δεν έχασε από την Ομόνοια (0-0) και προχθές πήρε και την ταυτότητα του ΑΠΟΕΛ. Για έκτο σερί παιχνίδι η παφιακή ομάδα είναι αήττητη.

Η νίκη με 2-0, έδωσε την ευκαιρία στους 2.000 φίλους της Πάφος FC να πανηγυρίσουν έντονα. Με τους τρεις βαθμούς, το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ έφθασε στους 27 βαθμούς και δικαίως ελπίζει πως η τελευταία αγωνιστική θα την οδηγήσει στην πρώτη εξάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα στο Μακάρειο και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κερδίσουν και να αναμένουν το αποτέλεσμα της ΑΕΛ με τον Εθνικό. Δεν είναι στα δικά τους μόνο πόδια η είσοδος στην εξάδα, όμως από τη δική τους πλευρά θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να φύγουν με το διπλό από τη Λευκωσία. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ