aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Την ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα...

Πάφος FC: Την ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ευκαιρία για διάκριση της Πάφος FC στον θεσμό του κυπέλλου, απομακρύνεται μετά την εντός έδρας ήττα που δέχθηκε με 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Κάμερον Τόσακ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και τώρα η προσπάθεια στον επαναληπτικό της 29ης Ιανουαρίου είναι αρκετά δύσκολη.

Είναι επίσης ξεκάθαρο, πως οι Παφίτες ενδιαφέρονται περισσότερο για την πορεία της ομάδας τους στο πρωτάθλημα, παρά στο κύπελλο. Η προσοχή πλέον βρίσκεται αποκλειστικά στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο «Στέλιος Κυριακίδης», εκεί όπου η ομάδα της Πάφου θα κτυπήσει ρέστα κυνηγώντας τη νίκη που θα προσδώσει δυναμική.

Στα θετικά εντάσσεται το γεγονός πως ο Ουαλός προπονητής έχει στην διάθεση του περισσότερους παίκτες, κάτι που διευκολύνει την προσπάθεια του. Από σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Εκείνο που έκανε και προχθές αίσθηση, είναι πως μπήκαν άμεσα στο πετσί της ομάδας, οι Ράκελς και Φόλπρεχτ, που ήσαν δανεικοί σε άλλες ομάδες, μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο. Στο προχθεσινό παιχνίδι επανήλθαν και οι Αντωνίου-Άραγιούρι, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί λόγω καρτών με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ