aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέμα χρόνου η πρόσληψη προπονητή

Πάφος FC: Θέμα χρόνου η πρόσληψη προπονητή

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανόν η διοίκηση της Πάφος FC να λάβει απόφαση για τον νέο προπονητή της ομάδας. Υπάρχει λίστα με βασικούς υποψηφίους, ανάμεσά τους και ο Στιβ Κωνσταντινίδης. Γίνονται συζητήσεις, επαφές και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κατάληξη στον εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ.

Εξάλλου, η Πάφος FC ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη. Σημειώνεται ότι «θα έχει υπό την επίβλεψή του όλους τους προπονητές τερματοφυλάκων της δομής της Πάφος FC και μετά την έγκριση της διοίκησης θα προπονεί τους τερματοφύλακες της Εθνικής Ανδρών Κύπρου κατά τις επίσημες υποχρεώσεις».

Φιλοξενείται και δήλωση του Νίκου Κωνσταντινίδη, που υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που για άλλη μια σεζόν η διοίκηση με εμπιστεύεται αλλά μου δίνει και την ευκαιρία να είμαι μέλος και της εθνικής ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ