aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλουν να... σπάδουν το ρόδι

Πάφος FC: Θέλουν να… σπάδουν το ρόδι

Οι 14 βαθμοί σε 11 αγώνες, ασφαλώς και δεν αφήνουν κανέναν ευχαριστημένο στην Πάφος FC. Ανεξαρτήτως των εμφανίσεων στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες, με βάση πάντοτε την ποιότητα των παικτών και τον προϋπολογισμό που διαθέτει, ιδιαίτερα στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

Με μόλις δύο βαθμούς, απόρροια των ισοπαλιών απέναντι σε Άρη και Ομόνοια, εννοείται πως η Πάφος FC καλείται να ανασυνταχθεί, προσθέτοντας στο σακούλι πολύ περισσότερους και μακριά από το γήπεδό της στον β’ γύρο. Την αρχή, λοιπόν, θέλουν να κάνουν στο κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Στόχος είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας μετά από πέντε διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες, με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να πιστεύουν ότι μπορούν να σπάσουν το ρόδι, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της επικείμενης αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ