aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλουν να μπουν ξανά στις ράγες των επιτυχιών

Πάφος FC: Θέλουν να μπουν ξανά στις ράγες των επιτυχιών

Να βάλει ξανά το «τρένο» στις ράγες θα επιχειρήσει ο Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος έβαλε ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο επαναφοράς της Πάφος FC στις επιτυχίες. Η βαριά ήττα της περασμένης Δευτέρας από την ΑΕΛ προβληματίζει άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας, ωστόσο δεν διαγράφει την εξαιρετική εμφάνιση της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Εκφράζεται δε η βεβαιότητα ότι η παφιακή ομάδα θα συνέλθει γρήγορα από τη σφαλιάρα και θα σταθεί στα πόδια της. Αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης», εκεί όπου έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο Σλοβένος τεχνικός.

Η πικρή ήττα και η δυσαρέσκεια από τη διαιτησία του αγώνα, από την οποία οι άνθρωποι της Πάφος FC θεωρούν ότι αδικήθηκαν, τους έχουν συσπειρώσει και πεισμώσει για θετικό αποτέλεσμα και το εντός έδρας δύο στα δύο. Παράλληλα, η παφιακή ομάδα θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγώνων απέναντι στους κιτρινοπράσινους στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η αρχή έγινε στις 30 Αυγούστου του 2019, όταν οι Λαρνακείς απέδρασαν με το διπλό με σκορ 2-0 και η συνέχεια δόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με τη νίκη των κιτρινοπράσινων με 4-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ