aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: «Θέλουμε έναν καλό επιθετικό»

Πάφος FC: «Θέλουμε έναν καλό επιθετικό»

Στην Πάφος FC δεν το κρύβουν ότι, επιβάλλεται η προσθήκη ικανού επιθετικού αφού έχει λείψει από την ομάδα το εύκολο γκολ. «Θέλουμε έναν καλό στράικερ, καθώς η αλήθεια είναι ότι χάσαμε αρκετούς βαθμούς λόγω του ότι μας έλειψε το εύκολο γκολ. Ίσως γίνει κάποια κίνηση για αριστερό μπακ και μετά θα δούμε», σχολίασε ο Πολύβιος Παλιούρας.

Πληροφορίες θυμίζουμε, φέρουν την Πάφος FC να είναι σε επαφές με τον Ρόμπιν Κουάισον. Πρόκειται για διεθνή Σουηδό επιθετικό, που το τελευταίο εξάμηνο ανήκει στην Αλ Ετιφάκ, ενώ προηγουμένως πέρασε με επιτυχία από τις Μάιντς, Παλέρμο και ΑΙΚ Στοκχόλμης. Δύσκολη περίπτωση, αλλά οι η παφιακή ομάδα έχει καταθέσει στον ποδοσφαιριστή δελεαστική πρόταση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95, αναφερόμενος στους Βα, Μέρφι και Τόρες, είπε: «Φαίνεται δύσκολο να επιστρέψουν και οι τρεις πίσω στην ομάδα. Αν κάποιος απ’ αυτούς εγγραφεί εκ νέου, θα πρέπει πρώτα να έχει πείσει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ