aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξέ το!

Πάφος FC: Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξέ το!

Οι τέσσερις πρώτες θέσεις διασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και υπό προϋποθέσεις και η πέμπτη. Γι’ αυτό, για να ελπίζει να γίνει Ευρωπαία η Πάφος FC θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ τη Δευτέρα. Η αντίπαλό της είναι σήμερα στην 4η θέση της βαθμολογίας και την περνά έξι βαθμούς. Μόνο με νίκη και μείωση της διαφοράς στους τρεις βαθμούς θα αναπτερώσει η παφιακή ομάδα τις ελπίδες της για διάκριση και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Όλοι στον σύλλογο αναγνωρίζουν τη σημασία του προσεχούς αγώνα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι για καλή εμφάνιση και κυρίως κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αλλά να έχει και γεμάτο πάγκο. Η Πάφος FC θα θελήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πετύχει τον στόχο της. Γίνεται τεράστια προσπάθεια και από τη διοίκηση για τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση κόσμου. Χθες, ενημέρωσε ότι πριν τον μεθαυριανό αγώνα, έξω από το «Στέλιος Κυριακίδης», θα υπάρχει DJ, μασκότ και πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας. Τα εισιτήρια του αγώνα στοιχίζουν €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ