aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει πιο εύστοχο τον Ζάιρο

Πάφος FC: Θέλει πιο εύστοχο τον Ζάιρο

Καθοριστικός ήταν στο τελευταίο παιχνίδι της Πάφος FC κόντρα στον Απόλλωνα ο Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη σπουδαία νίκη στο Τσίρειο, με το γκολ που πέτυχε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο ήταν μόλις το δεύτερο του προσωπικό στη Β’ φάση και το πέμπτο του συνολικά στο πρωτάθλημα.

Έχει προσφέρει πολλά στη φετινή πολύ καλή πορεία της παφιακής ομάδας ο Ζάιρο και αποτελεί μόνιμα σημείο αναφοράς στην επίθεσή της. Ωστόσο, η αδυναμία του πολλές φορές να τελειώσει φάσεις έχει στοιχίσει στην ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς, αφού αν ο Βραζιλιάνος ήταν λίγο πιο εύστοχος θα έκανε ακόμα πιο καταλυτική την παρουσία του.

Στα τέσσερα ματς που απομένουν, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα κριθεί η συμμετοχή της Πάφος FC στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και είναι δεδομένο πως ο Σλοβένος τεχνικός θέλει να δει τον Ζάιρο να «ματώνει» ξανά τα αντίπαλα δίχτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ