aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να ξεφύγει της Ομόνοιας

Πάφος FC: Θέλει να ξεφύγει της Ομόνοιας

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Πάφος FC στον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00). Οι γηπεδούχοι αν κερδίσουν τη σημερινή αναμέτρηση θα έχουν εξασφαλίσει βαθμολογική διαφορά από την αντίπαλό τους τεσσάρων βαθμών. Σε μια τέτοια εξέλιξη θα ανοίξουν απόσταση από την Ομόνοια, που ναι μεν δεν θεωρείται ασφαλείας, αλλά θα είναι ένα καλό μαξιλαράκι για τη συνέχεια. Με τη σημερινή αναμέτρηση ξεκινάει μια σειρά απαιτητικών αγώνων για την Πάφος FC, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο.

Στην Πάφο FC πέρασαν χθες από νέο διαγνωστικό έλεγχο, μέσα από τον οποίο εντοπίστηκαν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό (φθάνοντας συνολικά τους τέσσερις) και τέθηκαν αμέσως σε αυτοπεριορισμό, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. Σήμερα το πρωί θα διενεργηθεί επιπλέον εξέταση ανίχνευσης του ιού, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν εκτός λόγω κορωνοϊού, για τον μοναδικό για τον οποίο υπάρχει ερωτηματικό είναι ο Πάντσεον, που έχει κάποιες ενοχλήσεις. Επιπρόσθετα, εκτός πλάνου είναι και ο Σεμέδο, που είναι με την Εθνική του και προετοιμάζεται για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Τη θέση του θα πάρει εκτός απροόπτου ο Ζάιλο. Ο Nτάρκο Μίλανιτς πολύ δύσκολα θα αλλάξει την ενδεκάδα που κέρδισε την ΑΕΚ, εκτός κι αν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πλέον εκτός λόγω κορωνοϊού.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των φίλων της παφιακής ομάδας. Οι εκτιμήσεις των παραγόντων της Πάφου κάνουν λόγο για πέραν των δύο χιλιάδων οπαδών, που θα δώσουν το «παρών» τους στην κεντρική εξέδρα του «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ