aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο

Πάφος FC: Θέλει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το συν έξι να το κάνει συν εννιά από την επικίνδυνη ζώνη και να ανασάνει μια και καλή θέλει η Πάφος FC που υποδέχεται τον Ερμή (19:00), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η παφιακή ομάδα, βάσει των σημερινών βαθμολογικών δεδομένων σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα της, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα αλλά θα επιδιώξει στη συνέχεια να σφραγίσει την παραμονή στην Κατηγορία και μαθηματικά το συντομότερο.

Παίζοντας στην έδρα της, που αποτελεί τη μεγάλη δύναμή της στην τρέχουσα σεζόν, η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Προηγήθηκε το άνετο 3-0 επί της Νέας Σαλαμίνας. «Είμαστε πανέτοιμοι για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι», ήταν η χθεσινή ανάρτηση της Πάφος FC στα ΜΚΔ, που συνοδευόταν από φωτογραφίες της τελευταίας προπόνησης.

«Είμαι καλά πλέον, ήρθε ο καιρός να επανέλθω», τόνισε ο Γιώργος Βαλεριάνος στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Τα παιδιά ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή. Εμένα με βοήθησε να επανέλθω. Η ομάδα με καλή προετοιμασία θα πάει έτοιμη στα προσεχή δύσκολα ματς», πρόσθεσε ο Ελλαδίτης. Όσο για το σημερινό ματς, σχολίασε: «Είναι δύσκολο. Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία, ο κάθε βαθμός δίνει ανάσα. Και αυτοί θα παλέψουν το ματς αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα».

Ο Κωνσταντινίδης δεν υπολογίζει τον Κυριάκο Αντωνίου, ενώ η παρουσία του Γεράσιμου Φυλακτού στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ