aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να το κάνει όπως την τελευταία φορά

Πάφος FC: Θέλει να το κάνει όπως την τελευταία φορά

Δύσκολη έξοδο θα έχει το Σάββατο η Πάφος FC, που θα πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στο ντέρμπι κορυφής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν με 10 βαθμούς. Η παφιακή ομάδα έδειξε πως είναι ικανή να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο, είτε εντός είτε εκτός. Με οδηγό το αήττητο και με φόρα από τη νίκη επί της ΑΕΚ, η ομάδα του Μπεργκ θα θελήσει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της σ’ αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η Πάφος FC θα θελήσει να το κάνει όπως την τελευταία φορά που βρήκε στον δρόμο της τον Απόλλωνα και ήταν και πάλι στο Τσίρειο. Με σκόρερ του Ζάιρο και Χάμαντι, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του αντιπάλου της. Γνωρίζει, λοιπόν, τον δρόμο και φέτος που παρουσιάζεται πιο ικανή και απαιτητική, θα κυνηγήσει το «διπλό» που θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς του Σαββάτου και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ πιθανό για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ