aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να πει «ευχαριστώ» στους οπαδούς της, από το εξωτερικό ο νέος προπονητής

Πάφος FC: Θέλει να πει «ευχαριστώ» στους οπαδούς της, από το εξωτερικό ο νέος προπονητής

Καμία σημασία δεν έχει για την Πάφος FC το γεγονός ότι τέθηκε νοκ-άουτ από τη «μάχη» του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή, η παφιακή ομάδα θα παίξει μόνο για τη νίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το κοινό της, που είχε δυναμική παρουσία στη φετινή περίοδο.
«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μπροστά στους οπαδούς μας για τη στήριξή τους σε όλη την αγωνιστική περίοδο. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε κάτι καλό τους οπαδούς μας στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παλιούρας.

Εκτός πλάνου του Μίτσελ Σαλγκάδο, που θα βρεθεί ξανά στον πάγκο της Πάφος FC, βρίσκεται ο τιμωρημένος Σεμέδο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ζάιρο και Ταλίς, που έχουν ενοχλήσεις.

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που «καίει» τους Παφίτες, οι οποίοι όμως δεν πρόκειται να βιαστούν να επιλέξουν τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε τους στόχους μας και θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Παλιούρας, προσθέτοντας: «Βλέπουμε νέα πρόσωπα, κυρίως από το εξωτερικό για τη θέση του προπονητή. Δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Είναι σημαντικό να ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας. Αν δούμε τα τελευταία χρόνια, η ομάδα κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα πιο ψηλά και πάνω σε αυτά τα δεδομένα θα κινηθούν οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ