aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να νικήσει και τις απουσίες

Πάφος FC: Θέλει να νικήσει και τις απουσίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ δύσκολο είναι το σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση, αλλά στην Πάφος FC προετοιμάστηκαν με κάθε επιμέλεια για να πιστώσουν στο ταμείο το βαθμολογικό όφελος. Ο Ζέλικο Κόπιτς δεν υπολογίζει στους Μπεριγκόν, Βαρέλα και Σακό, κάτι που ασφαλώς  τον πονοκεφάλιασε ώσπου να καταλήξει στην ιδανική ενδεκάδα. Επίσης, οι Σιρόκ και Λουλίνια θα είναι στον πάγκο καθώς δεν κρίνονται πανέτοιμοι.

Ο Κροάτης προπονητής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αμυντική λειτουργία ώστε να παραμείνει απαραβίαστη η εστία. Παρά την καλή παρουσία που είχε η Πάφος FC στα προηγούμενα παιχνίδια, αμυντικά παρουσίασε προβλήματα. Και στους τρεις αγώνες παραβιάστηκε η εστία της. Ο Λαφράνς με τον Αραγιούρι θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο μπροστά από τον τερματοφύλακα Ρούτκο, ενώ οι Ουίλιαμς, Βαλεριάνο θα βρεθούν στα άκρα. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Πανός στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Μπεσάρα και τον Τόρες, ενώ σίγουρη θέση στην επίθεση έχουν οι Πάντσεον, Νέμετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ