aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να κάνει σεφτέ

Πάφος FC: Θέλει να κάνει σεφτέ

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τρία ματς απέναντι σε πρωτοκλασάτες ομάδες του πρωταθλήματος κλήθηκε να δώσει η Πάφος FC και παρόλο που σε όλα είχε καλή παρουσία σε μεγάλά χρονικά διαστήματα, το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει ένα βαθμό στην πρεμιέρα απέναντι στην Ομόνοια. Ακολούθησαν δύο σερί ήττες από Ανόρθωση (0-1) και Απόλλωνα (0-1).

Σήμερα, λοιπόν, φιλοξενώντας τον Εθνικό Άχνας (18:30) είναι το πρώτο ματς που έχει τον τίτλο του φαβορί και θα θελήσει να τον επιβεβαιώσει, να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα. Η Πάφος FC έθεσε ως στόχο την εξάδα και για να τον υλοποιήσει θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Γι’ αυτό και με αντιπάλους όπως ο Εθνικός στην έδρα της, το τρίποντο αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Ο Τόσακ θα έχει αυξημένες επιλογές, αφού οι Έβανς και Ναβαρόνε που αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου απέναντι στην Αγία Νάπα, είναι έτοιμοι και «χτυπούν» θέση στην ενδεκάδα. Αναμένονται αλλαγές από τον τεχνικό της Πάφου, που θα δει για πρώτη φορά γεμάτο και τον πάγκο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ