aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να κάνει αντεπίθεση

Πάφος FC: Θέλει να κάνει αντεπίθεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την Πάφος FC έκλεισε ένας δύσκολος κύκλος αγωνιστικών υποχρεώσεων. Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως οι γαλάζιοι κρατούν την καλή εμφάνιση και από εδώ και μπρος είναι αποφασισμένοι να κάνουν αντεπίθεση διαρκείας, με στόχο να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Ακολουθούν δύο παιχνίδια στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τη Δόξα την ερχόμενη Κυριακή και τη Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Πάνε μετά στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ και φιλοξενούν στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 τον Απόλλωνα. Πρόκειται για σειρά παιχνιδιών, στα οποία θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία της ομάδας και η διεκδίκηση μιας θέσης ή όχι στην πρώτη εξάδα.

Αν πάρουν μαζεμένους βαθμούς θα ελπίζουν και στο καλύτερο για την συνέχεια. Οι φιλοδοξίες για φέτος  ήταν για πολύ περισσότερα, με βάση και τα λεφτά που δαπανήθηκαν, όμως το μόνο που έχουν να κάνουν στην συνέχεια, πριν χαθεί ολοκληρωτικά η σεζόν  είναι να ανεβάσουν ταχύτητα και να αποδείξουν πως δεν έχουν ξοφλήσει.

Βέβαια υπάρχει και το θέμα με την εξεύρεση νέου προπονητή, το οποίο επείγει και ήδη επικρατεί κινητοποίηση για να βρεθεί ο κατάλληλος. Πήρε αρκετή παράταση η διαδικασία με τον αντικαταστάτη του Ζέλικο Κόπιτς, όμως όπως ανέφερε και ο τεχνικός διευθυντής και υπηρεσιακός προπονητής Τζέρεμι Στιλ, ο στόχος όλων είναι να πάρουν την καλύτερη απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ