aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να γυρίσει τον τροχό

Πάφος FC: Θέλει να γυρίσει τον τροχό

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Πάφος FC την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αφού ηττήθηκε με 0-2.

Την επιστροφή στις νίκες, ώστε να μείνει σε τροχιά εξάδας, θα επιδιώξει στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (16:00), στην επιστροφή της στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στην έδρα της η Πάφος FC παραμένει αήττητη τα τελευταία επτά παιχνίδια, από την ήττα κόντρα στην Ανόρθωση για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπειτα. Παράλληλα, έξι νίκες μετρά στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ντμίτρι Μιχαϊλένκο, εκ των οποίων οι πέντε ως γηπεδούχος.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες της Πάφος FC αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Ουκρανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Βαλεριάνο, Μπράιαν Ανγκούλο και Ορέστ Κούζικ, που χάνουν τη χρονιά, τον Τζέισον Πάντσεον, που είναι επίσης τραυματίας, και τον Μουκέλε Ακαλέ που βρίσκεται στην Αμερική για προσωπικούς λόγους. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Καμίλο Σάιθ και Τζόσεφ Κβίτα, ενώ αμφίβολος είναι ο Γεράσιμος Φυλακτού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ