aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να διατηρηθεί ολοζώντανη στη μάχη της Ευρώπης

Πάφος FC: Θέλει να διατηρηθεί ολοζώντανη στη μάχη της Ευρώπης

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα πάει αύριο στη Λάρνακα η Πάφος FC για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, ώστε να διατηρηθεί ολοζώντανη στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα. Στη δυσκολία του αγώνα αναφέρθηκε ο προπονητής, Ντάρκο Μίλανιτς, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας, εκφράζοντας παράλληλα την αποφασιστικότητα και την πίστη όλων για θετικό αποτέλεσμα.

«Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί και ότι είμαστε αρκετά δυνατοί να ανταγωνιστούμε τον οποιοδήποτε. Θα βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε την Ανόρθωση» είπε αρχικά. Και συνέχισε ο Σλοβένος προπονητής:

«Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό, θα είναι δύσκολο. Έχουν ποιότητα, έχουν εμπειρία, έχουν και την παράδοση και όλα. Εμείς, όμως, έχουμε εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε, για να νικήσουμε και να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Είναι το όνειρό μας, θα είναι η πρώτη φορά για πολλούς παίκτες. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα συγκεντρωμένα, ήρεμα, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ