aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να ανέβει το «βουνό»

Πάφος FC: Θέλει να ανέβει το «βουνό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με διαφορά 53 ημερών, θα διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Πάφος FC και τον Απόλλωνα. Το ματς είχε ξεκινήσει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, αλλά παίχθηκαν μόνο τα δύο πρώτα λεπτά λόγω προβλήματος στους προβολείς.

Η ομάδα της Πάφου είχε παραταχθεί με τους  Πέτρου, Αντωνίου, Γουίλιαμς, Σιρόκ, Μπεσάρα, Πανός, Φιλιώτης, Αραγιούρι, Βα, Πάντσεον, Καμπράλ.  Η προκήρυξη αναφέρει πως με τους ίδιους – με αυτούς που ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα –  θα συνεχίσουν τον αγώνα οι δύο ομάδες.  Μετά από εφτά σχεδόν εβδομάδες όμως έχουν αλλάξει πολλά.

Οι Γουίλιαμς, Πάντσεον και Καμπράλ είναι τραυματίες, συνεπώς ο Κάμερον Τόσακ θα υποχρεωθεί να ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι με τρεις αλλαγές, χωρίς να έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει κάποιον στη συνέχεια. Τραυματίας από αυτούς που ήταν στο φύλλο αγώνα είναι και ο Κωνσταντίνου, ενώ στις θέσεις αυτών που δεν μπορούν να αγωνιστούν θα βρεθούν οι Λαφράνς, Γκόνταρτ και Ολιβέιρα, που ήταν στον πάγκο της Πάφος FC εκείνη τη μέρα. Πάλι καλά που ένας έμπειρος αμυντικός, όπως είναι ο Λαφράνς, θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Γιατί από αυτούς που κέρδισαν τον Εθνικό και την ΑΕΛ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα απουσιάζουν οι Ρούντκο, Βαλεριάνος, Μπεριγκόν, Ράκελς, Λελιούκιν, Βαλακάρι και Φόλμπρεχτ. Δεν είναι και λίγες οι απουσίες, όμως αυτοί που θα αγωνιστούν σήμερα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ