aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει ν’ αρπάξει την ευκαιρία της

Πάφος FC: Θέλει ν’ αρπάξει την ευκαιρία της

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η ήττα της Δόξας από την ΑΕΛ την Παρασκευή άφησε την προσφυγική ομάδα στους 26 βαθμούς. Χθες ηττήθηκε και ο Ολυμπιακός από τον Εθνικό και παρέμεινε στους 24 βαθμούς. Η Πάφος FC, η οποία έχει επίσης 24 βαθμούς, έχει τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη στο αυριανό (19:00) παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, ως τυπικά φιλοξενούμενη, να προσπεράσει την ομάδα της Κατωκοπιάς και να βρεθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η μόλις μια νίκη τον τελευταίο 1,5 μήνα σε σύνολο εννέα αγώνων δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποιότητας της ομάδας του Ντμίτρι Μιχαϊλένκο. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της α’ φάσης του πρωταθλήματος, η Πάφος FC θέλει να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο κακό διάστημα και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Ξεκάθαρος στόχος της παφιακής ομάδας είναι μια θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και κόντρα στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Φυσικά απέναντι στην Καρμιώτισσα το έργο της παφιακής ομάδας δεν θα είναι εύκολο, με δεδομένο ότι η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ αποτελεί σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο.

Ιδιαίτερα ως γηπεδούχος έχει καταφέρει να δυσκολέψει τις περισσότερες από τις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος. Στο «Στέλιος Κυριακίδης» νίκησε τον ΑΠΟΕΛ, έφερε ισοπαλία με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ, ενώ ηττήθηκε δύσκολα από την ΑΕΛ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ